Boekingskantoor

Evenementen / kermissen / feesttenten / dancings:

Een persoonlijke binding met de klant speelt voor ons een grote rol. Wij denken graag mee bij het organiseren van een evenement. Op grond van de doelstelling en het gezelschap maken wij samen met u een plan. Wij kunnen desgewenst ook het ontwerp en drukwerk van flyers en posters verzorgen.

Hoe plaatst u een optie of boeking?

Wanneer de gewenste act nog beschikbaar is kunnen wij voor u een optie plaatsen. Deze optie blijft 14 dagen van kracht en zorgt ervoor dat u de eerste keuze op deze act houdt. Indien gewenst kunt u in de tussentijd de act een keer bekijken en beluisteren. U kunt e.v.t. binnen deze 2 weken zonder problemen de optie laten vervallen en kunnen wij desgewenst op zoek gaan naar alternatieven.

Indien iemand anders al een optie op dezelfde act heeft, kunnen wij u een 2e optie aanbieden. De 1e optie wordt na 14 dagen nagebeld en als die komt te vervallen krijgt u de 1e optie.

Mocht u de act definitief willen boeken voor uw feest dan noteren wij enkele gegevens van u (naam, adres, datum, tijden en locatie) en sturen u een contract welke u ondertekend dient te retourneren. En daarmee is alles rond.

Wacht u niet te lang met het boeken van muziek! Wilt u verzekerd zijn van de act die uw voorkeur geniet, bel ons dan zodra de datum van uw feest bekend is.

Kan het door u geboekte entertainment onverhoopt niet optreden (bijv. door ziekte), dan zorgen wij, natuurlijk in overleg met u, voor passende vervanging.

Voor boekingen en meer informatie bel Yellow Cab Entertainment: +31 (0) 313 – 657410 of +31 (0) 6 - 54384696