Dutch Tina Turner

Informatie

  • Type: Zanger / Zangeres
  • Genre: 70's / 80's
  • Prijs vanaf: € 895 Onder voorbehoud
  • Website: dutchtina.nl

Omschrijving

Haar carrière in de muziek begon met het zingen in bands(allround). Daarnaast deed zij mee aan diverse talentenjachten, zangwedstrijden en tv programma’s zoals: Karaoke op 4, de Soundmixshow, Sing it, De Toppers (Arena Amsterdam) en Bloed Zweet en tranen. Keer op keer wist zij met haar zangtalent en uitstraling het publiek voor zich te winnen. Judith is een nuchtere Hollandse meid, die zich op het podium ontpopt als een ware Diva.

Door haar jaren lange ervaring weet Judith exact waar het publiek om vraagt; "Mensen willen vermaakt worden, zingen is leuk, maar een stuk entertainment is een absolute Must". Het is daarom mogelijk Judith ook te boeken als: "Dutch Tina", tijdens deze act kruipt Judith in de huid van de meest legendarische zangeres Tina Turner. Door haar looks, bewegingen en stemgeluid waant u zich in de aanwezigheid van de echte Tina Turner. Een LIVE act waarbij de bekendste nummers in een grote medley de revue passeren.
De recensies uit het binnen- en buitenland zijn enorm enthousiast. Wij garanderen u dat de kwaliteit en uitvoering van deze show er voor zal zorgen dat ook u onder de indruk zult zijn.

Dutch Tina Turner boeken

Voor meer informatie en boekingen belt u met Yellow Cab Entertainment op +31(0)313–657410 of +31(0)6-54384696. U kunt ook een e-mail sturen aan info@yellowc.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

Voor boekingen en meer informatie bel Yellow Cab Entertainment: +31 (0) 313 – 657410 of +31 (0) 6 - 54384696